Flexibel kunstof

Overzicht:  List Grid

Alle 4 resultaten

  • U kunt deze tablet sleeve laten bedrukken met uw eigen foto of ontwerp. Deze tablethoes is gemaakt van flexibel kunststof (neopreen) en heeft een stevige ritssluiting. Met de gebruiksvriendelijke ontwerpmodule van Hoezzi kunt u eenvoudig een uniek ontwerp maken. Maak gebruik van verschillende teksten en kleuren of voeg eigen foto’s of afbeeldingen toe aan uw ontwerp. Het is erg leuk om te doen. Begin direct met het ontwerpen van jouw 10 inch tabletsleeve.

   Deze 10 inch tablet sleeve is niet meer te leveren, kijkt u even bij:
   https://hoezzi.nl/winkel/tabletcovers-bedrukken/apple-tabletcovers/tablethoes-universeel-l-10-13-inch-ontwerpen/

   test
    22,95
  • Ben je op zoek naar een leuke muismat? Deze muismat kun je zelf online ontwerpen en in mooie kwaliteit laten bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen foto of logo plaatsen, maar ook teksten en kleuren kun je toevoegen. Leuk voor jezelf, als cadeau of als relatiegeschenk. Mocht u tijdens het ontwerpen tegen een probleem aanlopen of heeft u een vraag, dan kunt u altijd contact opnemen met ons serviceteam.

   test
    9,95
  • Als je ’s ochtends vroeg gezellig met z’n allen aan de ontbijttafel zit, dan maakt een persoonlijk ontworpen placemat het wel compleet. Je kunt bij Hoezzi simpel en  snel een placemat ontwerpen met een persoonlijke bedrukking.  

   test
    12,95
  • Hier kun je je persoonlijke Samsung Galaxy S3 softcase ontwerpen en op de achterzijde laten bedrukken met je eigen foto, tekst of ontwerp. Het hoesje is gemaakt van stevig, maar flexibel kunststof met rubberen zijkanten, zodat hij tegen een stootje kan. De bedrukking van dit hoesje is van fotokwaliteit en krasbestendig. Bescherm jouw Samsung Galaxy S3 met deze unieke bedrukte case.  Door op de groene knop te drukken kunt u direct starten met het ontwerpen van deze case!

   test
    13,95  10,95
Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.nl

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 6 mei verzonden worden.

Met vriendelijke groet,

Hoezzi.nl