hard plastic

Overzicht:  List Grid

Resultaat 1–20 van de 32 resultaten wordt getoond

  • Deze 3D telefoonhoes maakt jouw Samsung Galaxy J7 2016 uniek. Doordat de zijkanten van het telefoonhoesje ook bedrukt worden krijg je een 3D effect. U kunt zelf kiezen of u een foto of ander ontwerp op deze telefoonhoes zou willen plaatsen. De telefoonhoes is gemaakt van een hard kunststof materiaal. De bedrukking ligt niet aan de oppervlakte van de hoes maar wordt er door een speciale techniek in verdampt. Hierdoor is de bedrukking krasvast. Door op de groene knop te drukken kunt u starten met het ontwerp.

   test
    15,95
  • Ontwerp deze Samsung Galaxy J7 2016 telefoonhoes nu direct bij Hoezzi.nl. Deze telefoonhoes is gemaakt van hard kunststof en heeft uitsparingen aan de zijkanten waardoor de knoppen van uw telefoon optimaal te gebruiken zijn. U kunt voor op de achterkant van deze telefoonhoes zelf een ontwerp maken met behulp van onze ontwerpmodule. Gebruik een eigen foto of maak een collage. U heeft ook de mogelijkheid tekst toe te voegen en nog veel meer. Druk op de groene knop en start direct met ontwerpen.  

   test
    12,95  10,95
  • Ontwerp direct de meest unieke telefoonhoes voor de Samsung Galaxy J1 (2016).

   test
    15,95
  • Ontwerp nu zelf de leukste telefoonhoes voor de Apple iPod Touch 6.

   test
    15,95
  • Apple iPod Touch 5 telefoonhoesje 3D rondom bedrukt. Maak nu direct zelf een leuke telefoonhoes voor de Apple iPod Touch 5. Deze telefoonhoes wordt rondom bedrukt met een eigen ontwerp. Gebruik hiervoor een leuke foto van bijvoorbeeld uw geliefde of uw huisdier. De telefoonhoes is gemaakt van hard kunststof en is voorzien van de nodige uitsparingen waardoor de knoppen van uw telefoon optimaal te gebruiken blijven. Druk op de groene knop en start direct met het ontwerp.

   test
    15,95
  • Altijd al de nieuw Van Gogh willen zijn? Grijp dan nu uw kans en produceer een van je beste kunstwerken via de designertool op deze website. Nu is de mogelijkheid om jouw kunstwerk te laten drukken op de HTC 10 3D telefoonhoes. Naast dat je dan een uniek hoesje hebt, heeft uw telefoon nu ook goede bescherming. De 3D telefoonhoes is gemaakt van stevig kunststof en beschermt je telefoon tegen krassen en barsten. Dus laat iedereen zien wie je werkelijk bent en ontwerp jouw meesterwerk!

   test
    15,95
  • Is een telefoonhoesje voor uw Sony Xperia X met een uniek ontwerp wat u zoekt? Dan kunt u nu starten met ontwerpen en deze unieke telefoonhoes 3D rondom bedrukt voor de Sony Xperia X nu zelf ontwerpen. Met dit telefoonhoesje wordt het ontwerp niet alleen op de achterkant van de case gedrukt maar loopt het ontwerp door over de randjes van het telefoonhoesje. Hierdoor wordt er een 3D-effect gecreëerd. Het ontwerpen gaat eenvoudig via onze online ontwerpmodule. Het telefoonhoesje zelf is gemaakt van stevig kunststof en beschikt over de benodigde uitsparingen zodat de knoppen van uw telefoon perfect te bedienen zijn.

   test
    15,95
  • Dit hoesje past als een tweede huid om uw Sony Xperia X. Door het stevige kunststof wordt uw telefoon beschermd tegen stoten en krassen. Door hieronder op de groene knop te drukken kan je dit hoesje ook nog eens uniek maken. Met onze ontwerpmodule kunt u makkelijk een afbeelding invoegen via je eigen computer of ander elektronisch apparaat. Deze kun je op jouw manier bewerken zodat u een unieke Sony Xperia X case krijgt!

   test
    12,95  10,95
  • Ontwerp nu zelf je unieke telefoonhoesje via onze eenvoudige ontwerpmodule op deze site. Door hieronder op de groene knop te drukken opent de ontwerpmodule en kan je beginnen. Je kan eenvoudig je eigen afbeeldingen toevoegen via je je PC of smartphone. Door het stevige kunststof is dit telefoonhoesje perfect voor jouw Sony Xperia X. Wacht niet langer en ontwerp nu jouw unieke case!

   test
    12,95  10,95
  • Huawei P9 Lite 3D case Het ontwerpen gaat heel makkelijk met onze ontwerpmodule op hoezzi.nl. Zo kun je heel eenvoudig een hoesje ontwerpen voor de Huawei P9 Lite. Je kan zelf foto’s uploaden en deze bewerken zodat jouw ontwerp compleet uniek wordt. Bij de 3D case wordt jouw ontwerp niet alleen op de achterkant geplaatst maar ook op de zijkanten, hierdoor wordt er een 3D effect gecreëerd. Begin nu met het ontwerpen en maak er wat moois van. Druk op de groene knop en start direct.

   test
    15,95
  • Sony Z5 Mini 3D case Op zoek naar een leuk hoesje voor de Z5 Mini? Dan ben je bij Hoezzi.nl aan het juiste adres. Op deze site kun je makkelijk en eenvoudig je eigen hoesje ontwerpen en laten drukken. Met onze ontwerpmodule is het makkelijk en leuk om een eigen telefoon hoesje te ontwerpen. Bij de 3D case wordt het ontwerp niet alleen op de achterkant gedrukt maar loopt het ontwerp ook door over de zijkanten. De ontwerpmodule opent door hieronder op de groene knop te drukken. Maak er wat moois van.  

   test
    13,95  10,95
  • De 3D case voor de Sony Z5 is gemaakt van stevig kunstsof en beschermt de telefoon tegen krassen. De case beschikt over de benodigde uitsparingen zodat alle knoppen gewoon gebruikt kunnen worden. Deze 3D case kun je nu zelf ontwerpen via de handige ontwerpmodule op Hoezzi.nl. deze opent door hieronder op de groene knop te drukken. Dus begin direct en veel plezier!

   test
    13,95  10,95
  • Huawei Nexus6P telefoonhoesje 3D rondom bedrukt.  Op Hoezzi.nl kun je jouw eigen Huawei Nexus 6P ontwerpen en volledig 3D rondom laten bedrukken met je eigen foto, tekst of ander ontwerp. Dit hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunststof en de bedrukking is in foto kwaliteit. Met de eenvoudige ontwerptool van Hoezzi.nl kun je heel eenvoudig jouw Huawei Nexus6P case ontwerpen. Probeer het maar eens en druk op de groene knop!

   test
    15,95
  • Huawei P8 Lite telefoonhoes 3D case.

   test
    15,95
  • Huawei P8 telefoonhoesje 3D case maken.  Hier kun je jouw persoonlijke Huawei P8 telefoonhoesjes ontwerpen en laten bedrukken in fotokwaliteit. Je kunt jouw ontwerp maken door middel van foto’s toe te voegen. Deze kun je bewerken door kleuren en/of teksten toe te voegen. Dit hoesje wordt volledig rondom bedrukt. Hierdoor wordt er dus een 3D effect gecreëerd. 

   test
    15,95
  • Samsung Galaxy Core Prime 3D telefoonhoes  Deze 3D case voor de Core Prime kun je nu helemaal zelf ontwerpen op Hoezzi.nl. Upload zelf je foto’s van familie, vrienden, huisdieren etc. en bewerk deze totdat het hoesje precies bij jou past. Je bepaalt het allemaal helemaal zelf. De case is gemaakt van stevig kunststof en beschermt je telefoon tegen krassen. Jouw ontwerp wordt in hoge kwaliteit gedrukt op het door jou gekozen hoesje.

   test
    15,95
  • Samsung Galaxy Core 2 telefoonhoes 3D rondom bedrukt met eigen ontwerp Wil jij ook een origineel, zelf ontworpen telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy Core 2? Hier op Hoezzi.nl kun je nu zelf je telefoonhoesje ontwerpen met onze handige design tool. Upload een leuke foto of voeg een tekst toe om hem helemaal naar eigen smaak te maken. Bij de 3D case zal het ontwerp niet alleen op de achterkant gedrukt worden maar loopt het ontwerp door over de zijkanten. De Core 2 case is gemaakt van stevig kunststof en beschermt je telefoon tegen krassen. Door op de groene knop te drukken kunt u gelijk een eigen ontwerp maken. Veel succes met ontwerpen.

   test
    15,95
  • Samsung Galaxy j5 3D telefoonhoes  Ben je op zoek naar een origineel telefoonhoesje? Dan ben je op Hoezzi.nl aan het juiste adres. Op deze site kan je met behulp van onze ontwerpmodule zelf je ontwerp maken voor de Samsung j5 3D case. De 3D case is speciaal omdat het ontwerp niet alleen op de achterkant van het hoesje gedrukt wordt maar hij ook door loopt over de randen. Hierdoor wordt er een 3D effect gecreëerd. Het hoesje bestaat uit stevig en hard kunststof. Ook beschikt hij over de benodigde uitsparingen zodat alle knoppen vrij zijn voor gebruikt. Druk op de groene knop en start met ontwerpen.

   test
    15,95
  • Samsung Galaxy j1 telefoonhoesje 3D rondom bedrukt.

   test
    15,95
  • Maak nu zelf een Samsung Galaxy A3 (2015) 3D case. Deze hoes wordt rondom bedrukt met jouw persoonlijke ontwerp. Door op de groene ontwerpknop te drukken kan je direct starten met het ontwerpen van jouw persoonlijke A3 cover.

   test
    15,95
Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.nl

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 6 mei verzonden worden.

Met vriendelijke groet,

Hoezzi.nl