CUSTOM BOX

This is a CMS Box edited from admin panel. You can display this box on the left or right side.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed velit urna, elementum at dignissim varius, euismod a elit. Praesent ornare metus eget metus commodo rhoncus.

Read more

Originele en persoonlijke cadeaus

Geplaatst door in Originele cadeaus on 3 juli 2019

Vrouwen houden ervan om verwend te worden met een leuk en origineel cadeau. Bij Hoezzi.nl kunt u de leukste en meest originele cadeaus vinden voor elke vrouw. Wij hebben een zeer ruime keuze aan originele en romantische cadeaus.

U kunt bij ons de meest originele en persoonlijke cadeaus maken voor elke vrouw. Wees creatief en maak zelf een persoonlijk en leuk cadeau voor uw vrouw, moeder, dochter, oma, vriendin, juffrouw of werkneemster.

Voor ieder thema kunt u bij ons een origineel cadeau vinden voor elke vrouw. U kunt daar een persoonlijke boodschap op zetten. Hierdoor wordt het zeer persoonlijk cadeau en dit valt bij elke vrouw in de smaak!

Door een cadeau aan uw geliefde vrouw te geven met een persoonlijke boodschap maakt u extra indruk. Maak het cadeau persoonlijk en onvergetelijk. Wees origineel en u maakt zeker indruk op elke vrouw!

CADEAU VOOR UW VROUW / CADEAU VRIENDIN

Wij hebben de meest uiteenlopende leuke en originele cadeaus voor uw vrouw en echtgenote. Op elk cadeau hebben wij een leuk ontwerp/design gemaakt om u te inspireren.

U kunt bij uw unieke cadeau gebruik maken van onze designs. Deze zijn te bestellen zoals in het voorbeeld zodat u zelf niet hoeft te ontwerpen. Wilt u wel graag een persoonlijke boodschap op uw cadeau dan kan dat natuurlijk ook. U kunt dan tijdens het ontwerpen gebruik maken van onze designs en hier zelf een tekst, naam of foto toevoegen. Deze designs zijn terug te vinden tijdens het ontwerpen onder het knopje designs.

Stap 1: Het scherm schoonmaken

Het is heel belangrijk dat het scherm onder de screenprotector goed schoon is. Dit betekent dat je moet beginnen met het verwijderen van vingerafdrukken en andere vlekken en vuiltjes.

Je krijgt een schoonmaakdoekje met de screenprotector meegeleverd om deze eerste stap goed te voltooien zonder krassen te maken met een verkeerd doekje. Wind het doekje om een vinger en haal de vinger zacht en zonder te veel te drukken over het scherm tot alle zichtbare vuiltjes en vlekken verdwenen zijn.

Stap 2: Het stof verwijderen

Het schoonmaakdoekje zorgt ervoor dat je scherm al goed schoon is, maar als je gebruik maakt van een doekje, dan blijven er ook altijd kleine stofjes over. Soms zijn deze stofjes zo klein dat je ze niet ziet, maar ze zijn er wel! In deze stap gaan we de kleinste stofjes van het scherm verwijderen, eenvoudig door gebruik te maken van plakband.

Maak een rolletje van plakband om je wijs- en middelvinger, met de plakkant naar buiten. Zorg dat het plakband je vingertoppen bedekt en laat je vingertoppen steeds op het scherm tikken. Het plakband zorgt ervoor dat je de kleinste stofjes verwijdert. Let wel op dat je het scherm niet met je vingers aanraakt!

Stap 3: De screenprotector plakken

Pak je screenprotector erbij en verwijder langzaam en voorzichtig het eerste laagje. Begin met plakken in een hoek van je toestel, zodat je aan de hand van de randen van de screenprotector en je toestel kunt zien of deze recht zit. Let goed op dat de openingen precies over de buttons en openingen vallen.

Als de eerste hoek goed geplakt is, dan laat je de rest van de screenprotector voorzichtig over je toestel vallen zoals deze vanzelf valt, zonder aan te drukken. De screenprotector valt dan goed over het scherm.

Stap 4: Het verwijderen van belletjes

Wacht nog even met het verwijderen van laagje twee van de screenprotector, zodat je nog de mogelijkheid hebt om de luchtbelletjes te verwijderen zonder de screenprotector te beschadigen. Luchtbelletjes duw je met een kaartje of met een doekje naar de randen van je toestel, zodat deze er vanzelf uit geperst worden.

Begin met de grote luchtbellen die eventueel ontstaan zijn en doe de kleine luchtbelletjes als laatste. Heb geduld, want door veel over het scherm wrijven verdwijnen de meeste belletjes vanzelf. Het kan zijn dat een heel klein belletje te eigenwijs is om te verdwijnen. Druk deze dan goed aan en in de meeste gevallen verdwijnt deze alsnog vanzelf binnen twee dagen.

Stap 5: Laagje 2 verwijderen

Je kunt nu voorzichtig de tweede laag van de screen protector verwijderen. Trek deze er niet in een ruk vanaf, want dat loop je het risico dat je de hele screenprotector weer van je toestel trekt. Langzaam en met geduld, zodat het laagje er rustig vanaf gaat. Nu is je toestel weer klaar voor gebruik met je nieuwe screenprotector!

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen persoonlijke cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.nl

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 26 augustus verzonden worden.

                                               Ter compensatie voor deze langere levertijd kunt u bij het afrekenen de kortingscode: dag10% gebruiken!

 

Met vriendelijke groet,

Klantenservice hoezzi