Valentijnsdag


Telefoonhoesjes

iphone 4 hoesje maken galaxy s3 hoesje maken galaxy s4 hoesje maken galaxy s4 hoesje met foto

Tablet covers

valentijnscadeau-tablethoes-5 valentijnscadeau-tablethoes-3 valentijnscadeau-tablethoes-1 valentijnscadeau-tablethoes-4

Een knuffel met tekst of foto’s als valentijnscadeau

knuffel aap bedrukken knuffel giraf bedrukken tijger knuffel bedrukken knuffel koe bedrukken

Mokken en sleutelhangers

valentijn mok met foto valentijn sleutelhanger met foto iphone 5c hoesje maken mok cadeau met foto

Wijnkistjes

Valentijnsdag

14 Februari is het alweer Valentijnsdag. De dag dat u uw geliefde eens flink in het zonnetje kan zetten om te zeggen hoeveel u van hem of haar houdt. Er is natuurlijk niets leukers om dit te doen met een persoonlijk cadeautje. Maar waar vindt u nu het perfecte cadeau?
Hier op Hoezzi.nl hebben wij het ultieme persoonlijke Valentijn cadeau. Hier kunt u namelijk zelf uw cadeautje personaliseren door middel van het zelf ontwerpen van het cadeau. Zo kunt u bijvoorbeeld een mok maken met een lieve vakantie foto van u beide. Of kunt u een lief knuffeltje voor uw geliefde ontwerpen met een liefdesfoto. Het ontwerpen gaat zeer gemakkelijk met de online designer. Zo kan je makkelijk via je smartphone, computer of tablet je eigen foto uploaden en deze bewerken naar wens. Het ontwerp hoeft natuurlijk niet enkel te bestaan uit een foto maar kan worden bewerkt middels van het toevoegen van plaatjes, teksten, etc.
Wij bieden een divers assortiment aan producten die u kunt personaliseren. Waaronder: telefoonhoesjes, knuffels, mokken, sleutelhangers en veel meer. Kijk gerust verder op deze pagina naar de talloze andere producten die Hoezzi te bieden heeft voor Valentijnsdag. Heeft u nog vragen of opmerking? U kunt ons altijd mailen.
Levertijd is 1-3 werkdagen.

Telefoonhoesjes

Op zoek naar een speciaal maar ook handig Valentijn cadeau? Dan is een zelf ontworpen telefoonhoesje het antwoord. U kunt nu hier zelf uw telefoonhoesje ontwerpen op Hoezzi.nl. Wij bieden u verschillende hoesjes van allemaal de beste kwaliteit. Zo hebben wij hardcases, 3D cases, soft cases en flipcases voor bijna elk telefoon merk. Het ontwerpen gaat zeer gemakkelijk via onze ontwerpmodule, deze module is voor iedereen te gebruiken. U kunt gemakkelijk via uw eigen tablet, telefoon, laptop of andere elektronische apparaat persoonlijke foto’s of afbeeldingen uploaden. Deze kunt u vervolgens bewerken door middel van het toevoegen van kleuren of een tekst. Start nu door hieronder op de groene knop te drukken. Veel succes! Levertijd is 1-3 werkdagen.

Tabletcovers

Valentijnsdag, de dag om uw geliefde eens in het zonnetje te zetten. De beste manier om dit te doen is natuurlijk met een persoonlijk cadeautje. Hier op Hoezzi.nl hebben wij de beste cadeaus voor Valentijnsdag. Nu kunt u hier uw eigen tabletcover ontwerpen. Het ontwerpen gaat zeet gemakkelijk via onze handige ontwerpmodule. Zo kunt u uw eigen romantische foto gewoon uploaden via uw telefoon, tablet of ander elektronisch apparaat. Deze kunt u vervolgens naar wens bewerken door middel va het toevoegen van een tekst of kleuren. U kunt direct beginnen met het ontwerpen door hieronder op de groene knop te drukken. Levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

Knuffels

Bent u op zoek naar een lief Valentijn cadeau voor uw vriend of vriendin? U kunt nu hier op Hoezzi.nl uw eigen knuffeltje ontwerpen. Wij hebben veel knuffeldieren waaronder een tijger en een leeuwtje. Het shirtje van de knuffel kunt u zelf ontwerpen met een persoonlijke foto of afbeelding. Het ontwerpen gaat makkelijk en snel met behulp van onze handige ontwerpmodule. Wij drukken uw ontwerp in professionele kwaliteit op de knuffel, hierdoor blijft deze er voor een lange tijd mooi op zitten. U kunt direct beginnen met het ontwerpen van dit leuke cadeautje door hieronder op de groene knop te drukken. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

Wijnkistje

Valentijnsdag is natuurlijk een goede reden om lekker te proosten met een wijntje. Wat is nu leuker om dit wijntje als een Valentijn cadeautje te geven in een zelf ontworpen wijnkistje. Dit wijnkistje is nu zelf te ontwerpen met een persoonlijke foto, afbeelding of een tekst. Wij drukken uw ontwerp met zeer hoge kwaliteit in het wijnkistje, ook wordt het ontwerp in het kistje gedrukt in plaats van erop. Op deze manier blijft het ontwerp lang mooi op het wijnkistje en zijn de kans op beschadigingen een stuk kleiner. Het ontwerpen is leuk en bovendien zeer makkelijk te doen met behulp van de simpele ontwerpmodule die wij hanteren. U kunt direct beginnen met het ontwerpen door hieronder op de groene knop te drukken. Veel succes en plezier met het ontwerpen van uw eigen wijnkistje. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.nl staat te koop

Hoezzi logo

Beste klant,

Het is momenteel niet mogelijk om bestelling onder de €100,- te plaatsen.

Wegens omstandigheden wordt Hoezzi.nl ter overname aangeboden.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 06-38777305

Onze excuses voor eventuele ongemakken.

Met vriendelijke groet,

Hoezzi.nl