' />
Apple iPhone 5C telefoonhoes met foto maken | Hoezzi.nl

iPhone 5C – Flipcase ontwerpen

 18,95  16,95

(1 customer review)
1 review  |  Write a review

Zelf een iPhone 5C telefoonhoes met foto maken

Deze flipcase telefoonhoes is van hoogwaardige kwaliteit en wordt bedrukt in fotokwaliteit. Ontwerp dit telefoonhoesje met de gebruiksvriendelijke productdesigner en voeg zelf foto’s of tekst toe. Druk op de groene knop “dit hoesje ontwerpen” en start direct met het ontwerpen van jouw persoonlijke iPhone 5c telefoonhoesje.

Customize
SKU: H184 Category:
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Apple iPhone 5C telefoonhoes met foto ontwerpen

Bij Hoezzi.nl kan je zelf een iPhone 5C telefoonhoes met foto ontwerpen. Door gebruik te maken van onze ontwerpmodule kan je direct beginnen met het uploaden van foto’s en bestanden. Voeg een naam, datum of tekst toe indien gewenst. Er zijn diverse andere mogelijkheden om een hoesje te ontwerpen. Om zelf een flipcase iPhone 5C te ontwerpen klik je op de button “dit hoesje ontwerpen”.

Flipcase iPhone 5C telefoonhoes met foto ontwerpen

Deze telefoonhoes is voorzien van vakjes aan de binnenzijde zodat je diverse (bank)pasjes kunt opbergen. Door de handige magneetsluiting is de telefoonhoes volledig afsluitbaar zodat jouw iPhone 5C optimaal beschermt is. Aan de binnenzijde wordt de telefoon bevestigd in een precies op maat gemaakte behuizing. De behuizing is ter plaatse van de knoppen van de telefoon voorzien van uitsparingen zodat de knoppen optimaal te gebruiken blijven. De voorzijde van deze telefoonhoes wordt bedrukt met jouw favoriete foto of ontwerp. De foto of het ontwerp kan je met behulp van onze ontwerpmodule eenvoudig zelf plaatsen. Binnen enkele ogenblikken heb je zelf de meest unieke telefoonhoes gemaakt. Wij bedrukken de telefoonhoes in fotokwaliteit.  

Verzending

Geen verzendkosten binnen Nederland (reguliere post). Voor België geldt een toeslag van €2,95. Het hoesje wordt dan via DPD als pakket verzonden.

Merk

Materiaal

Kleur

1 review for iPhone 5C – Flipcase ontwerpen

  1. L. Derks

    Super!

Add a review

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.nl

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 6 mei verzonden worden.

Met vriendelijke groet,

Hoezzi.nl