' />
Huawei Honor 8 telefoon cover maken met eigen foto | Hoezzi.nl

Huawei Honor 8 – Flipcase ontwerpen

Sale! Honor 8 flipcase met foto maken

 18,95  16,95

0 review  |  Write a review

Je kunt nu zelf bij Hoezzi.nl een Huawei Honor 8 telefoonhoes maken. Gebruik persoonlijke foto’s en teksten of andere leuke afbeeldingen om jouw eigen hoesje te ontwerpen zoals jij dat wilt. Druk op de groene knop om direct te starten.

Customize
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Huawei Honor 8 telefoonhoesje maken, is leuk om te doen dankzij de ontwerpmodule die van start gaat als je klikt op de groene button. De ontwerpmodule is overzichtelijk en daarom eenvoudig te gebruiken. Je kunt direct een foto of afbeelding uploaden. Vervolgens kun je een mooie kleur kiezen en een design.

Deze telefoonhoes is van goede kwaliteit en de bedrukking komt op de voorzijde van de telefoonhoes. Aan de binnenzijde van deze telefoonhoes zitten vakjes waar je meerdere pasjes in kunt bewaren. Deze smartphonehoes is gemaakt van kunstleer met een plastic gedeelte waar de telefoon in wordt bevestigd. De bedrukking is van hoge kwaliteit en hierdoor ook kras- en stootvast.

Huawei Honor 8 telefoonhoesje maken is ook een leuk cadeau idee

Een Huawei Honor 8 telefoonhoesje maken is niet alleen leuk voor jezelf. Ook is dit een cadeau idee. Wanneer jij klaar bent met jouw bestelling, dan zorgen wij voor een verbluffend eindresultaat. Je kunt jouw bestelling binnen twee werkdagen in huis verwachten.

Merk

Materiaal

Kleur

Lengte

Breedte

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Huawei Honor 8 – Flipcase ontwerpen”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.nl

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 6 mei verzonden worden.

Met vriendelijke groet,

Hoezzi.nl