'>
Microsoft Lumia 540 hoesje met foto ontwerpen | Hoezzi.nl

Microsoft Lumia 540 – Hardcase wit ontwerpen

Aanbieding! Lumia 540 hoesje maken

 12,95  10,95

0 reviews  |  Schrijf een review

In plaats van een standaard hoesje, kun je nu je Nokia Lumia case helemaal zelf ontwerpen. Maak je eigen unieke Lumia 540 hoesje door foto’s te gebruiken of bijvoorbeeld je naam op het hoesje te zetten. Met de online ontwerpmodule kun je super makkelijk je eigen Lumia 540 hoesje maken. Gebruik je creativiteit en maak er iets moois van. Druk op de groene knop en u kunt direct starten met het ontwerpen van deze unieke telefoonhoes.  

Ontwerpen
SKU: H133 Categorie:
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Microsoft Lumia 540 telefoonhoes – Hardcase wit ontwerpen

Deze mooie Microsoft Lumia 540 hardcase telefoonhoes komt om de achterkant van uw telefoon. De Microsoft Lumia 540 case sluit naadloos aan. Aan de zijkanten zitten uitsparingen ter plaatse van de knoppen. Hierdoor kunt u de knoppen van uw Microsoft Lumia 540 optimaal blijven gebruiken. De bedrukking komt op de achterzijde van de Microsoft Lumia 540 telefoonhoes. De bedrukking is in fotokwaliteit en krasvast. Het ontwerpen kunt u eenvoudig zelf doen door op de groene knop te drukken. Hiermee start u de ontwerpmodule en kunt u beginnen met het uploaden van uw favoriete foto’s of andere bestanden. Het is zeer eenvoudig en er zijn tal van mogelijkheden om het ontwerp te bewerken. Ervaar hoe eenvoudig het is en binnen enkele stappen heeft u zelf een Microsoft Lumia 540 hoesje ontworpen.  

Verzending

Geen verzendkosten binnen Nederland (reguliere post). Voor België geldt een toeslag van €2,95. Het hoesje wordt dan via DPD als pakket verzonden.

Merk

Materiaal

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Microsoft Lumia 540 – Hardcase wit ontwerpen”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×