hier zodat je alle Sony Xperia M4 hoesjes kunt bekijken.

' />
Sony Xperia M4 hoesje met foto maken - Ruim Aanbod Hoesjes | Hoezzi.nl

Sony Xperia M4 – Flipcase ontwerpen

 18,95

0 review  |  Write a review

Deze flipcover is op maat gemaakt voor jouw Sony Xperia M4. Laat deze M4 flipcase bedrukken met jouw eigen ontwerp. Deze flip cover is gemaakt van stevig kunstleer en op de voorkant wordt jouw foto of ontwerp in hoge kwaliteit gedrukt. Je kun je Xperia M4 flip cover ontwerpen zoals jij dat mooi vind met je eigen foto’s, kleuren en tekst.  Klik hier zodat je alle Sony Xperia M4 hoesjes kunt bekijken.

Customize
SKU: H148 Category:
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Sony Xperia M4 hoesje met foto maken

Eenvoudig zelf het leukste Sony Xperia M4 hoesje met foto maken. Gebruik persoonlijke foto’s, logo’s of schrijf een naam of tekst om jouw M4 case vorm te geven. Maak gebruik van onze designs zoals fotoframes en patronen. Het is niet moeilijk en binnen enkele stappen maak je een persoonlijke telefoonhoes en rond je de bestelling af. Probeer het zelf door op de groene knop “dit product ontwerpen” te klikken.

Sony Xperia M4 flipcase hoesje

De flipcase Xperia M4 case geeft jouw telefoon optimale bescherming. De telefoon komt in een speciaal op maat gemaakte behuizing. De achterkant van het hoesje is van hoogwaardig zwart kunstleer en over de voorkant komt een flap/klep. De klep is voorzien van een magneetsluiting. Aan de binnenkant van de klep zitten vakjes voor bijvoorbeeld bankpasjes. Aan de voorkant van de Xperia M4 case komt de bedrukking. Klik hier zodat je alle Sony Xperia M4 hoesjes kan bekijken. Klik hier zodat je alle Sony Xperia modellen kan bekijken.

Verzending

Geen verzendkosten binnen Nederland (reguliere post). Voor België geldt een toeslag van €2,95. Het hoesje wordt dan via DPD als pakket verzonden.

Merk

Materiaal

Kleur

Print B

8

Print L

15,2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sony Xperia M4 – Flipcase ontwerpen”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.nl

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 6 mei verzonden worden.

Met vriendelijke groet,

Hoezzi.nl