' />
Samsung S9 Plus telefoonhoesje met eigen foto ontwerpen | Hoezzi.nl

Samsung Galaxy S9 Plus – Softcase hoesje ontwerpen

Sale! samsung s9 plus telefoonhoesje met foto

 13,95  10,95

0 review  |  Write a review

Softcase Samsung S9 Plus telefoonhoesje maken? Het hoesje wordt bedrukt in fotokwaliteit en door de antikras coating wordt slijtage voorkomen. Gebruik persoonlijke foto’s en teksten om jouw unieke S9 Plus cover te personaliseren. Druk op de groene knop “dit product ontwerpen” en je kan direct beginnen.

Customize
SKU: H134-1 Category:
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Maak je eigen Samsung S9 Plus telefoonhoesje softcase met eigen foto’s of ontwerp. Gebruik persoonlijke foto’s, afbeeldingen, logo’s en voeg eventueel een tekst toe aan jouw ontwerp. Door op de groene knop “dit product ontwerpen” te klikken kom je in het ontwerpmenu. In het ontwerpmenu zijn diverse opties zodat je in enkele stappen jouw persoonlijke hoesje kan ontwerpen. Upload rechtstreeks vanaf je tablet, pc of smartphone. Druk op de tekst-knop en voeg indien gewenst een tekst toe. Er zijn designs beschikbaar en je kan kleuren aanpassen. Probeer het zelf en maak jouw persoonlijke S9 Plus case.

Samsung S9 Plus telefoonhoesje ontwerpen

Wil je een case met optimale bescherming dan is deze Samsung S9 Plus softcase de perfecte hoes. Jouw Galaxy S9 plus komt in de perfect op maat gemaakte kunststof behuizing zodat hij naadloos aansluit. De achterkant van de S9 Plus case wordt bedrukt in fotokwaliteit. De bedrukking komt op aluminium en is afgewerkt met een anti kras coating.

Verzending

Geen verzendkosten binnen Nederland (reguliere post). Voor België geldt een toeslag van €2,95. Het hoesje wordt dan via DPD als pakket verzonden.

Merk

Kleur

Materiaal

Breedte

Lengte

Print B

6,7 cm

Print L

15,3 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samsung Galaxy S9 Plus – Softcase hoesje ontwerpen”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.nl

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 6 mei verzonden worden.

Met vriendelijke groet,

Hoezzi.nl