'>
Samsung Galaxy A7 2017 telefoonhoesje maken. | Hoezzi.nl

Samsung Galaxy A7 2017 – Hardcase zwart ontwerpen

Aanbieding! Samsung Galaxy A7 2017 telefoonhoesje maken

 12,95  10,95

0 reviews  |  Schrijf een review

Ontwerp zelf een unieke Galaxy A7 2017 cover met eigen foto’s. Deze Samsung Galaxy A7 2017 telefoonhoes is gemaakt van stevig kunststof en geeft een goede bescherming aan je telefoon.

Ontwerpen
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Samsung Galaxy A7 2017 telefoonhoesje maken door deze zelf te ontwerpen? Dat kan wanneer je op deze pagina klikt op de groene button. Hiermee gaat de eenvoudig te gebruiken ontwerpmodule direct van start. Upload een foto, logo of afbeelding en verfraai deze met een leuke tekst en kies een kleur. Kortom, jij kunt jouw hoesje zo uniek maken als je zelf wilt. Heb je tijdens het ontwerpen een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat je direct verder wordt geholpen.

Aan de zijkanten van de telefoonhoes zitten uitsparingen waardoor je de knoppen van jouw telefoon optimaal kunt blijven bedienen. Het ontwerp wordt met een speciale techniek onder hoge temperatuur en druk in het hoesje verdampt. Hierdoor is de bedrukking uiteindelijk krasvast.

Samsung Galaxy A7 2017 telefoonhoesje maken

Een Samsung Galaxy A7 2017 telefoonhoesje maken is niet alleen erg leuk om voor jezelf te doen. Het is ook een leuk idee om een uniek exemplaar te maken om dit vervolgens aan iemand cadeau te geven.

Wanneer je klaar bent met ontwerpen en je hebt jouw bestelling voltooid. Dan zorgen wij voor een verbluffend eindresultaat. Je kunt jouw bestelling binnen twee werkdagen al in huis verwachten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy A7 2017 – Hardcase zwart ontwerpen”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×