Samsung Galaxy J5 2017 telefoonhoes ontwerpen | Hoezzi.nl

Samsung Galaxy J5 2017 hoesje – Flipcase

 16,95

0 reviews  |  Schrijf een review

Wil je eenvoudig en snel zelf een Samsung Galaxy J5 2017 telefoonhoes maken? Druk op de groene knop en start met ontwerpen.

Ontwerpen
SKU: H336 Categorie:
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Samsung Galaxy J5 2017 telefoonhoesje met foto of eigen ontwerp maken

De Samsung Galaxy J5 2017 flipcase, ook wel portemonneehoes, klaphoesje of flipcover genoemd, is voorzien van een handige magneetsluiting. Hiermee kunt u de telefoonhoes eenvoudig openen en sluiten. Aan de binnenzijde zitten meerdere vakjes waar u (bank)pasjes in kunt opbergen. De telefoon wordt in een kunststof behuizing geklikt die naadloos aansluit. Uw telefoon blijft hierdoor perfect op zijn plaats. Aan de zijkanten van deze behuizing zitten uitsparingen ter plaatse van de knoppen van uw telefoon. Hierdoor blijven de knoppen optimaal te gebruiken. Rondom zit de hoogwaardig kunstlederen hoes. De bedrukking komt aan de voorzijde van deze case. Het ontwerp hiervoor kunt u eenvoudig zelf maken aan de hand van onze eenvoudig te bedienen ontwerpmodule. In enkele stappen heeft u zelf een hoesje voor de Samsung Galaxy J530 gemaakt. Hiervoor kunt u foto’s of andere bestanden gebruiken. Tekst toevoegen en nog veel meer.

Ontwerp en bestel eenvoudig zelf een Samsung Galaxy J5 2017 telefoonhoesje

Als je op de groene knop drukt dan kan je direct starten met het ontwerpen van jouw persoonlijke telefoonhoes. Het ontwerpen doe je op het hoesje. Zo zie je direct hoe jouw persoonlijke telefoonhoes gedrukt wordt.

In de ontwerpmodule staan een aantal knoppen met daarop de betreffende functie. Door op de foto knop te drukken kan je online een foto vanaf jouw mobiel, pc of tablet uploaden. De foto kan je eenvoudig verschuiven zodat deze precies op het hoesje komt zoals gewenst. Ook is het mogelijk de grootte aan te passen van de foto.

Indien er een naam, datum of tekst bij moet komen kan je de daarvoor bestemde knop aanklikken. Er zijn diverse lettertypen en kleuren toe te passen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van een design. Het ontwerpen en bestellen is kinderlijk eenvoudig.

 

 

Merk

Materiaal

Kleur

Print B

8,1

Print L

15,2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy J5 2017 hoesje – Flipcase”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×