' />
Samsung Galaxy S6 Edge flipcover met eigen foto | Hoezzi.nl

Samsung Galaxy S6 Edge – Flipcase ontwerpen

 18,95

0 review  |  Write a review

Ontwerp jouw Samsung Galaxy S6 Edge flipcase, ook wel flipcover, portemonneehoes of klaphoesje genoemd, direct online en gebruik daarbij foto’s vanaf je eigen computer, tablet of smartphone. Je kunt zelf je S6 Edge flipcover ontwerpen met de gebruiksvriendelijke designmodule. Deze flipcase is gemaakt van goed materiaal en heeft de juiste pasvorm voor jou S6 Edge. Veel succes en plezier met je design. Druk op de groene knop om te starten.

Customize
SKU: H71 Category:
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Samsung Galaxy S6 Edge flipcase – ruimte voor pasjes

De telefoonhoes flipcase, ook wel flipcover, portemonneehoes of klaphoesje genoemd, is voorzien van een handige magneetsluiting. Hiermee is dit hoesje met een enkele beweging te openen en te sluiten. Aan de binnenzijde van deze case zitten meerdere vakjes waarin u (bank)pasjes kunt opbergen. Aan de binnenzijde wordt de telefoon in een stevig kunststof behuizing geklikt. Deze sluit naadloos aan op uw telefoon. Aan de zijkanten hiervan zitten uitsparingen ter plaatse van de knoppen van uw telefoon. Hierdoor blijven alle knoppen optimaal te gebruiken. De buitenzijde van deze flipcover is van hoogwaardig kunstleer.

Aan de voorzijde van deze flipcover komt het door u gemaakte ontwerp. Deze kunt u eenvoudig zelf maken aan de hand van onze ontwerpmodule. Hiermee kunt u binnen enkele stappen zelf foto’s uploaden vanaf uw telefoon, tablet of pc. Ook kunt u namen of een hele tekst toevoegen. Werken met verschillende kleuren en lettertypen. Wij hebben ook diverse designs ter beschikking.

 

Merk

Materiaal

Kleur

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samsung Galaxy S6 Edge – Flipcase ontwerpen”

Bij ons profiteert u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×

Hoezzi.nl

Hoezzi logo

Beste klant,

Bestellingen die vanaf dit moment gedaan worden zullen i.v.m. vakantie maandag 6 mei verzonden worden.

Met vriendelijke groet,

Hoezzi.nl