Knuffel eend met naam of foto bedrukt | Hoezzi.nl

Knuffel eend 21 cm – T-shirt bedrukken

 17,95

0 reviews  |  Schrijf een review

Laat je favoriete knuffeldier bedrukken. Deze knuffel eend heeft een t-shirt aan met jouw persoonlijke bedrukking. Je kunt het t-shirt dat deze eend aan heeft heel eenvoudig ontwerpen met de ontwerpmodule van Hoezzi.nl. Probeer het maar eens! Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verstuurd!

Deze knuffel ontwerpen
VergelijkVergelijk
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Knuffel eend met naam of foto

Is je zoon of dochter nog heel jong of al een stuk ouder, dat maakt met deze persoonlijke knuffel niets uit. Deze bedrukbare knuffel eend is voor ieder kind een geweldig cadeau. Het t-shirtje dat deze knuffel eend aan heeft, is te bedrukken met een eigen foto, tekst, logo of eigen ontwerp. Je kunt hem dus volledig zelf ontwerpen en laten bedrukken. De knuffel eend is gemaakt van zacht materiaal en van een hoge kwaliteit zodat je zoon of dochter er nog lang plezier van zal hebben. Zoek je een cadeau voor een verjaardag, geboorte, kerst of sinterklaas? Deze knuffel eend is het ideale cadeau!

Knuffelen is altijd goed

Het geven en krijgen van een knuffel heeft een emotionele en sociale functie. Ze geven troost, emotionele ondersteuning en laten zien dat je “er mag zijn”. Ook kunnen ze dienen als aanmoediging. Daarnaast kunnen sommige knuffels spontaan voorkomen door een uiting van blijdschap of geluk. Een knuffel dient natuurlijk ook vaak als een uiting van liefde of vertrouwen. Kortom: een knuffel is niet anders dan positief.

Zelf je knuffel eend ontwerpen

Ontwerp je je eigen knuffel eend, dan kun je dit eenvoudig doen met de ontwerptool van Hoezzi.nl. Klik op ‘Dit product ontwerpen’ en de Hoezzi ontwerptool wordt geopend. Hier kan je heel eenvoudig de knoppen gebruiken om foto’s van je computer of tablet te uploaden, teksten te plaatsen en kleuren te veranderen. De Hoezzi ontwerptool werkt gemakkelijk en snel en stelt jou in staat om je eigen unieke product te ontwerpen. Maak er iets moois van en je hebt het ideale knuffel cadeau!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een review “Knuffel eend 21 cm – T-shirt bedrukken”

Bij ons profiteerd u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×