'>
Knuffel sneeuwpop 21 cm - met foto, naam of tekst | Hoezzi.nl

Knuffel sneeuwpop 21 cm – met foto, naam of tekst

Aanbieding! knuffel sneeuwpop foto

 14,95  10,95

0 reviews  |  Schrijf een review

Knuffel sneeuwpop 21 cm – met foto, naam of tekst. Laat je favoriete knuffeldier bedrukken. Deze kleine knuffel sneeuwpop heeft een t-shirt aan met jouw persoonlijke bedrukking. Je kunt het t-shirt dat de knuffel aan heeft zelf ontwerpen met je eigen foto’s of teksten. Een Knuffel met naam erop is bijvoorbeeld een zeer populair cadeau voor kleine kinderen. Ook erg leuk als kraamcadeau!

Dit product ontwerpen VergelijkVergelijk
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Knuffel sneeuwpop 21 cm – met foto, naam of tekst

Is je zoon of dochter nog heel jong of al een stuk ouder, dat maakt met deze persoonlijke knuffel niets uit. Deze bedrukbare knuffel sneeuwpop is voor ieder kind een geweldig cadeau. Het t-shirtje dat deze knuffel sneeuwpop aan heeft, is te bedrukken met een eigen foto, tekst, logo of eigen ontwerp. Je kunt hem dus volledig zelf ontwerpen en laten bedrukken. De knuffel sneeuwpop is gemaakt van zacht materiaal en van een hoge kwaliteit zodat je zoon of dochter er nog lang plezier van zal hebben.

Het geven en krijgen van een knuffel heeft een emotionele en sociale functie. Ze geven troost, emotionele ondersteuning en laten zien dat je “er mag zijn”. Ook kunnen ze dienen als aanmoediging. Daarnaast kunnen sommige knuffels spontaan voorkomen door een uiting van blijdschap of geluk. Een knuffel dient natuurlijk ook vaak als een uiting van liefde of vertrouwen. Kortom: een knuffel is niet anders dan positief.

Ontwerp je je eigen knuffel sneeuwpop, dan kun je dit eenvoudig doen met de ontwerptool van Hoezzi.nl. Klik op ‘Dit product ontwerpen’ en de Hoezzi ontwerptool wordt geopend. Hier kan je heel eenvoudig de knoppen gebruiken om foto’s van je computer of tablet te uploaden, teksten te plaatsen en kleuren te veranderen. De Hoezzi ontwerptool werkt gemakkelijk en snel en stelt jou in staat om je eigen unieke product te ontwerpen. Maak er iets moois van!

Grootte:  21 cm

Merk

Knuffel sneeuwpop

Maat

M

Lengte

21 cm

Materiaal

Zachte stoffen buitenzijde met zachte vulling

Print B

8.0 cm

Print L

5,0 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een review “Knuffel sneeuwpop 21 cm – met foto, naam of tekst”

Bij ons profiteerd u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×