Huisnummerbordje met eigen foto of ontwerp zelf maken | Hoezzi.nl

Huisnummerbordje zelf ontwerpen 30×30 cm

 21,95

0 reviews  |  Schrijf een review

Bij Hoezzi.nl kunt u nu ook zelf uw huisnummerplaat bestellen. U kunt aan de hand van de ontwerpmodule zelf bepalen wat er op het huisnummerplaatje komt te staan. Door gebruik te maken van een foto maakt u het huisnummerbordje heel persoonlijk. Voor bedrijven is dit bordje ook uitermate geschikt. Het huisnummerbord is uitermate geschikt voor bedrijven. U kunt er een logo op plaatsen van uw bedrijf waardoor het zeer duidelijk wordt voor uw klanten waar ze moeten zijn. Wij hebben de huisnummerbordjes in 3 verschillende maten en we leveren vanuit onze eigen werkplaats.

Dit product ontwerpen VergelijkVergelijk
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Huisnummerbordje met eigen foto, logo ontwerpen

U kunt bij Hoezzi.nl nu zelf een eigen huisnummerbord ontwerpen. Wij hebben de keuze uit 3 verschillende maten huisnummerbordjes. De kwaliteit is uitermate goed en door de coating die er op beide zijden is aangebracht kan dit huisnummerbordje niet oxideren en blijft het dus altijd mooi.

Door gebruik te maken van een eigen foto, logo of ander bestand maakt u het zeer persoonlijk. Zeer leuk om als cadeau te geven of voor uzelf.

 

Kleur

Wit

Materiaal

aluminium met een anti-oxydatiecoating aan de achterzijde en aan de voorzijde een speciale glanslaag waar de bedrukking in verdampt wordt.

Print B

30,3 cm

Print L

30,3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een review “Huisnummerbordje zelf ontwerpen 30×30 cm”

Bij ons profiteerd u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×