kleiner formaat.

'>
Tegeltje bedrukken met foto of tekst | 20cm | Hoezzi.nl

Keramisch tegeltje bedrukken – 20cm x 20cm

 9,95

0 reviews  |  Schrijf een review

Ontwerp je eigen tegeltje en laat hem bedrukken met mooie foto’s, originele teksten of spreuken. Laat je persoonlijke tegeltje bedrukken of ontwerp een hele tegelwand met foto’s van je familie of vrienden. Verzin jouw unieke spreuk of laat jouw tegeltje bedrukken met echte wijsheid. Het is heel gemakkelijk om je eigen tegeltje te ontwerpen, probeer het maar eens. Ook hebben we dit tegeltje in een iets kleiner formaat.

Dit tegeltje ontwerpen VergelijkVergelijk
De laagste prijzen De laagste prijzen Pak dus je voordeel
Zeer snel geleverd Zeer snel geleverd Circa 1-3 werkdagen
Goede prijs/kwaliteit Goede prijs/kwaliteit De juiste verhouding
Veilig betalen op Hoezzi.nl

Jouw eigen tegeltje bedrukken

Een tegeltje bedrukken gebeurt natuurlijk al jaren. Tegeltjes zijn te bedrukken met tekst, foto of logo en online helemaal zelf te ontwerpen. Het bedrukken van tegeltjes met grappige teksten en wijsheden wordt steeds populairder. Het is leuk voor aan de muur in de woonkamer, op de wc of in de keuken. Zelfs op het werk worden steeds vaker tegeltjes opgehangen die bedrukt zijn. Het is ook erg mooi om een grote foto over meerdere tegeltjes te verdelen. U moet dan wel zelf de foto knippen in het juiste formaat.

Bedenk iets origineels

Een tegeltje bedrukken is uniek. Het kan met een eigen tekst, spreuk, foto of logo. Hoezzi.nl heeft een groot aantal verschillende tegeltjes in het assortiment, voor verschillende maten. Vele mensen hebben inmiddels al een tegeltje besteld en daar hangt hij mooi aan de muur, een tegeltje met spreuk kan uiteenlopend zijn van een tegeltje met een grappige spreuk tot aan een tegeltje met spreuk voor een geboorte of herdenking. Ook voor een peetoom of peettante cadeau is een tegeltje bedrukken met een leuk gedicht erg populair.

Zelf online ontwerpen

De bedrukking is zeer hoogwaardig en krasvast. Bedruk je het tegeltje met een foto, dan kun je, mits de originele foto goed is, een zeer hoge drukkwaliteit verwachten op hoezzi.nl. Je kunt je tegeltje bedrukken en online ontwerpen met de Hoezzi designtool. Met de ontwerpmodule van Hoezzi.nl kun je zeer gemakkelijk en snel je eigen tegeltje ontwerpen. Je kunt heel eenvoudig je eigen foto’s gebruiken en ieder tegeltje een ander ontwerp geven. Ook kun je teksten toevoegen die je zelf heeft geschreven. Alles wat je toevoegt kun je van kleur veranderen, draaien en verplaatsen, totdat je er tevreden mee bent. Veel plezier met ontwerpen, maak er iets moois van en laat jouw unieke en persoonlijke tegeltje bedrukken!

Materiaal

Keramiek

Lengte

20 cm

Breedte

20 cm

Drukwerk

HD-fotokwaliteit, krasvast en UV-bestendig

Extra

Inclusief hangertje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een review “Keramisch tegeltje bedrukken – 20cm x 20cm”

Bij ons profiteerd u van zeer lage prijzen. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons dan weten! ×
Indien u voor 15.00 besteld wordt deze dezelfde dag verstuurd. Houd er rekening mee dat er geen brievenbus post bezorgd wordt op maandag. ×
U kunt van ons een goede kwaliteit verwachten! ×
U ontwerpt zeer eenvoudig uw eigen cadeau met onze ontwerptool. ×